top of page
Goji+choc 200g RGB.jpg

GOJI + CHOKLAD

Gojibär som är täckta med ekologisk och vegansk mörk choklad - pudrade med kakaopulver! Lyxigt snacks med högt innehåll av fiber och järn.

 

I Asien har Goji berries konsumerats under tusentals år. Om man inte har testat Gojibär med choklad innan så kan vi berätta att de är oemotståndliga! Ett otroligt gott snacks helt enkelt. Högt innehåll av både fiber och järn. Järn bidrar till normal kognitiv funktion. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Dessa chokladdragerade godingar innehåller bra saker men även socker, så till för lyx helt enkelt. 

Våra Gojibär kommer från Ningxia i Kina. Det är en självstyrande region i nordcentrala Kina som är känd just för att de finaste Gojibären i världen växer där. Regionen kallas även "Gojibärens hem". 


Ingredienser: Mörk choklad* 80% (kakaomassa*, rörsocker*, kakaosmör*, emulgeringsmedel: lecitin från solrosfrön*, naturlig arom), gojibär* 20%, kakaopulver*. *från ekologiskt certifierat jordbruk. Kan innehålla spår av mjölk, cashewnötter och mandlar

Nettovikt: 200 g

Näringsvärde per 100 g

Energi

Fett

  varav mättat fett

Kolhydrater

  varav sockerarter

Fiber

Protein

Salt

Järn

2171 kJ / 517 kcal

32 g

19 g

46 g

43 g

8,5 g

6,9 g

0,26 g

11 mg (79% av DRI)

Goji choklad.png

DRI: Dagligt referensintag

bottom of page