top of page
Turmeric-LO-RES-RGB.jpg

GURKMEJA KAPSLAR

KLEEN Gurkmeja innehåller ett naturligt kurkuminextrakt (med 95% kurkuminoider), gurkmeja och ett svartpepparextrakt med piperin som optimerar upptaget. Varje kapsel innehåller 210 mg kurkumin.  

Gurkmeja tillhör växtfamiljen ingefärsväxter och har sitt ursprung i de tropiska delarna av Asien. Den kraftigt orange-gula roten, som är den del av örten som används har länge använts inom den ayurvediska medicinen. Kurkumin är det naturliga ämne som ger roten dess orange-gula färg. Ämnet är en stark antioxidant och anses vara det mest verksamma. Kurkumin är svårt för kroppen att tillgodogöra sig, svartpepparextrakt ökar biotillgängligheten och underlättar därmed upptaget. 

 

Dosering: 1 kapsel om dagen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

Ingredienser: Kurkuminextrakt (Curcuma longa), gurkmejapulver (Curcuma longa), svartpepparextrakt (Piper nigrum). Vegansk kapsel av hydroxypropylmethylcellulosa. 

Innehåll: 60 st kapslar

KOSTTILLSKOTT

Innehåll per kapsel

Kurkumin                               210 mg

Gurkmeja                              200 mg

Svartpepparextrakt                5,0 mg

KLEEN gurkmeja.png
bottom of page